• Et riktig sammensatt kosthold er viktig for god helse. Våre spesialiserte fagpersoner innenfor kosthold og ernæring er en del av det tverrfaglige teamet rundt deg.  
  • Helsedirektoratet sine kostholdsanbefalinger utgjør grunnlaget for vår kostholdsfilosofi.  Vi støtter opp om kortreiste lokalprodukter og vi bruker gode råvarer fra blant annet Totenkjøtt.
  • Vi har kontinuerlig fokus på å minimere matsvinn, og benytter derfor rester fra middag både til lunsj og kvelds. Overskuddsmat kan også gå til kjøp i TooGoodToGo-appen.

 

 

  • Frokost: serveres i buffet fra kl.08.00 til kl. 10.00

Tradisjonelt frokostmåltid med grove hjemmelagde kornprodukter, havregrøt, yoghurt, egg, nøkkelhullsmerket pålegg.  Det er alltid tilgang på frukt og grønnsaker. Hver morgen kan du også nyte et lite shotglass med vår næringsrike hjemmelagde  smoothie.  

  • Middag: serveres fra kl. 14.00 til kl. 15.30.

Tre middagsmåltider pr. uke er fiskemåltid. Dessert eller frukt serveres etter middag. Menyen er sesongbetont og har et lokalt og kortreist fokus.

  • Kveldsmat: serveres fra kl. 18.30 til kl. 20.00 (lørdag 18.00 - 19.00). 

Serveres med frokostingredienser, med unntak av havregrøt, egg og yoghurt.  

  • Mellommåltid: "Mat24" Det er frukt og grønnsaker, salatdisk, youghurt og næringsdrikke tilgjengelig i kjøledisk. 
  • Drikke: Vi anbefaler vann som tørstedrikk. I tillegg serveres melkeprodukter, kaffe og te.

 

Kokkene jobber tett sammen med vår ernæringsrådgiver for å sikre deg et sunt og næringsrikt måltid.

Vi tilbyr spesialkost når behovet ved matvareallergier og intoleranser er dokumentert av lege.