Ukens meny

Uke 25
Mandag
Lunsj: Brokkolisuppe med spinat, ristet kokosflak og chiliolje
Middag: Gnocchi a la Italia med oliven og Gran Padano
Tirsdag
Lunsj: Potet og sellerirotsuppe med sprøstektløk og persilleolje
Middag: Fiskeboller med hvitsaus, kokte poteter, brokkoli, revet gulrot og bacon
Onsdag
Lunsj: Gresskarsuppe med ristet gresskarkjerner og chiliolje
Middag: Kjøttkaker i brunsaus, erterstuing, stekte gulroter, kokte poteter og tyttebær
Torsdag
Lunsj: Rødbetersuppe med limeyoghurt og ristede kjerner
Middag: Pankopanert sei med perlepotet, remulade, ertepure og stekt gulrot
Fredag
Lunsj: Søtpotetsuppe med chiliolje og ristet gresskarkjerner
Middag: Taco
Lørdag
Middag: Ovnstekt laks med lun couscoussalat, ovnsbakt krydrert blomkål, stekt gulrot og rømmesaus
Søndag
Middag: Jegergryte med bakte rotgrønnsaker, rosenkål, potetmos og tyttebær
Dessert: Pavlova i glass