Uke 6

Mandag

Lunsj: Tomatsuppe med kokt egg og ristede kikerter

Middag: Hjemmelaget spinatburger servert med stekte poteter, grønnsalat og hvitløksdressing

 

Tirsdag

Lunsj: Rødbetesuppe med limeyoghurt og ristede kjerner

Middag: Fiskepudding med karrysaus, bacon, kokt potet, dampet brokkoli og stekt gulrot

 

Onsdag

Lunsj: Gulrot og currysuppe med stekt ris og kokoskrem

Middag: Kalkungryte med byggryn og stekte aspargesbønner

 

Torsdag

Lunsj: Soppsuppe med stekt champignon og urteolje

Middag: Bakt torsk med blomkålpurre, stekt grønnkål, soyasmør med bacon, stekte båtpoteter

 

Fredag

Lunsj: Blomkålsuppe med stekte blomkålbuketter og dillolje

Middag: Taco

 

Lørdag

Middag: Stekt ørret med sennepsmarinade, brokkoli og kikertersalat, servert med potetmos og rømme

 

Søndag

Middag: Svinenakke med potetgrateng, middelhavsgrønnsaker og kald bearnaise

Dessert: Ostekake