Uke 16

Mandag

Lunsj: Soppsuppe

Middag: Indisk bønne og linsegryte

Tirsdag

Lunsj: Løksuppe

Middag: Bakt torsk, dampede grønnsaker, kokt potet,

Baconsmør med urter

Onsdag

Lunsj: Kremet fiskesuppe

Middag: Kyllingfilet, ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt potet og fløtesaus

Torsdag

Lunsj: Potetsuppe

Middag: Fiskeboller i hvitsaus, potet og råkost

Fredag

Lunsj: Tomatsuppe med kokt egg

Middag: karbonader, ertestuing, dampet brokkoli og gulrot, løksaus.

Lørdag

Middag: Bakt laks, agurksalat, dampede grønnsaker, kokt potet og hvitvinssaus

Søndag

Middag: Lettsaltet torsk med gulrotstuing, dampet brokkoli og kokt potet.

Dessert: Panna cotta med salt karamell og nøtter