Ukens meny

Uke 6
Mandag
Lunsj: Tomatsuppe med kokt egg og ristede kikerter
Middag: Hjemmelaget spinatburger servert med stekte poteter, grønnsalat og hvitløksdressing
Tirsdag
Lunsj: Rødbetesuppe med limeyoghurt og ristede kjerner
Middag: Fiskepudding med karrysaus, bacon, kokt potet, dampet brokkoli og stekt gulrot
Onsdag
Lunsj: Gulrot og currysuppe med stekt ris og kokoskrem
Middag: Kalkungryte med byggryn og stekte aspargesbønner
Torsdag
Lunsj: Soppsuppe med stekt champignon og urteolje
Middag: Bakt torsk med blomkålpurre, stekt grønnkål, soyasmør med bacon, stekte båtpoteter
Fredag
Lunsj: Blomkålsuppe med stekte blomkålbuketter og dillolje
Middag: Taco
Lørdag
Middag: Stekt ørret med sennepsmarinade, brokkoli og kikertersalat, servert med potetmos og rømme
Søndag
Middag: Svinenakke med potetgrateng, middelhavsgrønnsaker og kald bearnaise
Dessert: Ostekake