Uke 25

Mandag

Lunsj: Brokkolisuppe med spinat, ristet kokosflak og chiliolje

Middag: Gnocchi a la Italia med oliven og Gran Padano

 

Tirsdag

Lunsj: Potet og sellerirotsuppe med sprøstektløk og persilleolje

Middag: Fiskeboller med hvitsaus, kokte poteter, brokkoli, revet gulrot og bacon

 

Onsdag

Lunsj: Gresskarsuppe med ristet gresskarkjerner og chiliolje

Middag: Kjøttkaker i brunsaus, erterstuing, stekte gulroter, kokte poteter og tyttebær

 

Torsdag

Lunsj: Rødbetersuppe med limeyoghurt og ristede kjerner

Middag: Pankopanert sei med perlepotet, remulade, ertepure og stekt gulrot

 

Fredag

Lunsj: Søtpotetsuppe med chiliolje og ristet gresskarkjerner

Middag: Taco

 

Lørdag

Middag: Ovnstekt laks med lun couscoussalat, ovnsbakt krydrert blomkål, stekt gulrot og rømmesaus

 

Søndag

Middag: Jegergryte med bakte rotgrønnsaker, rosenkål, potetmos og tyttebær

Dessert: Pavlova i glass