Mari Skanke, Fysioterapeut

Mari Skancke har spesialisering innen idrett og rehabilitering og har lang erfaring innen yoga, styrketrening, dans, og mobilitetstrening.

Hun hjelper deg gjerne med opptrening av akutte skader eller langvarige plager. Behandling/oppfølging kan bestå av en kombinasjon av bløtvevsbehandling, trening og veiledning  

 

Signne Kristensen, Fysioterapeut

Signe Kristensen har master i idrettsfysioterapi og har god erfaring med undersøkelse og behandling av kne, ankel, hofte, rygg og skulder.  Hun kan hjelpe deg med opptrening og behandling av akutte og langvarige plager. Signe jobber helhetlig både med veiledning og aktive tiltak. 

Selv har hun stor interesse og erfaring fra styrketrening, løping, crossfit og håndball.

 

Ingrid Snöblom Skogdal

Ingrid Snöblom Skogdal er fysioterapeut og spesialist innen kvinnehelse, og jobber med behandling av dysfunksjon i bekkenbunn både hos kvinner og menn.  F eks lekkasje urin, avføring eller ufrivillig luft, framfall eller nedsenkning av underlivsorganer og bekkenbunnsmerter. 

I tillegg har hun lang erfaring med rehabilitering og oppfølging av pasienter med CFS/ME og utmattelse. 

 

Mette Schrøder-Nielsen, Fysioterapeut

Mette Schrøder-Nielsen er psykomotorisk fysioterapeut med lang erfaring innen behandling og oppfølging av pasienter med sammensatte plager og smerter. 

Hjelp til å løsne spenninger i pusten og se sammenhenger mellom anspenthet/smerter og utmattelse er relevante problemstillinger. Ulike metoder utforskes for bedret kroppsbevissthet og spenningsregulering som en motpol til stress og stressrelaterte plager.