Ukens meny
Mat har stor betydning for helse og trivsel, derfor er måltidene en viktig del av en vellykket rehabilitering.

Maten vi serverer er etter retningslinjer fra Norsk Kostholdsplan.
Til alle våre måltider tilbyr vi våre pasienter et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk samt begrensede mengder med rødt kjøtt, salt og sukker.
UKE 21 | UKE 22 | |
---|---|---|
Mandag | Uer servert m/kokkens surprise | Seibiff |
Tirsdag | Grønn taco m/frisk salat og lomper | Unicare Jeløys hvite blomkålkarbonader |
Onsdag | Fiskekaker m/råkostsalat og kokte poteter | Torsk |
Torsdag | Kyllingbryst m/brokkoli, fløtesaus og ris | Svin |
Fredag | Laks à la Unicare Jeløy | Rødspette m/ertepuré, chilimayo og pommes frites |
Lørdag | Grønn lasagne m/frisk salat og hvitløksbrød | Karbonade |
Søndag | Kjøtt i mørke m/grønnsaker og potetmos | Kalkun |
Endringer i menyen kan forekomme.