Maten vi serverer er etter retningslinjer fra Norsk Kostholdsplan.  
Til alle våre måltider tilbyr vi våre pasienter et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk samt begrensede mengder med rødt kjøtt, salt og sukker.

Middag
UKE 21UKE 22
MandagUer servert m/kokkens surpriseSeibiff
TirsdagGrønn taco m/frisk salat og lomperUnicare Jeløys hvite blomkålkarbonader
OnsdagFiskekaker m/råkostsalat og kokte poteterTorsk
TorsdagKyllingbryst m/brokkoli, fløtesaus og risSvin
FredagLaks à la Unicare JeløyRødspette m/ertepuré, chilimayo og pommes frites
LørdagGrønn lasagne m/frisk salat og hvitløksbrødKarbonade
SøndagKjøtt i mørke m/grønnsaker og potetmosKalkun

Endringer i menyen kan forekomme.