Ukens meny
Mat har stor betydning for helse og trivsel, derfor er måltidene en viktig del av en vellykket rehabilitering.
![Spisesal Jeløy Spisesal Jeløy](https://unicare.no/getfile.php/135206-1695111087/Rehabilitering/Enheter/Unicare%20Jel%C3%B8y/Ukens%20meny.png%20%28full_width%29.png)
Maten vi serverer er etter retningslinjer fra Norsk Kostholdsplan.
Til alle våre måltider tilbyr vi våre pasienter et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk samt begrensede mengder med rødt kjøtt, salt og sukker.
UKE 30 | UKE 31 | |
---|---|---|
Mandag | Dampet fisk | Dampet hvit fisk |
Tirsdag | Grønn moussaka | Karrigryte |
Onsdag | Fiskeboller | Fiskekarbonader |
Torsdag | Kjøttkaker | Kjøttsnadder |
Fredag | Fisketaco | Fish & chips |
Lørdag | Kylling | Pasta med kjøtt |
Søndag | Lam | Kylling |
Endringer i menyen kan forekomme.