Vi anbefaler å sjekke ut vårt digitale tilbud – AktivOnline

Vi har en topp moderne treningshall med stort utvalg av treningsapparater som du kan benytte deg av som medlem hos oss, samt en spinningsal. 

Ta kontakt med vår resepsjon for spørsmål eller for å melde deg inn i HelsefortAktiv – tlf. 738 55 300. Vi har bemannet resepsjon mandag – fredag kl. 08:00 – 14.00 (telefonen er åpen frem til 15.30), og vil være behjelpelig med dine spørsmål. 

 

HelsefortAktiv benytter kunnskap fra våre fagfolk ved rehabiliteringssenteret Unicare Helsefort når vi hjelper deg med din trening.

 

Åpningstider:

Treningssenteret vil være åpent for allmennheten 06:00-23:00, men oppfordrer til å bruke lokalene utenfor rehabiliteringssenterets kjernetid (09:00 – 15:00).
Medlemmene skal gjøre seg kjent med at Unicare Helsefort forbeholder seg retten til bruk av gymsal og treningssal mellom kl. 09:00-15:00 alle ukedager. Dette gjelder styrke/kondisjonssal, spinningsal og gymsal.
Om det er høyaktivitet i treningssal/spinningsal/gymsal er det fullt mulig å gjennomføre en treningsøkt i en av de øvrige salene. Treningssenterets kapasitet på dagtid vurderes av senterets ansatte.