Ved ankomst etableres det et tverrfaglig team rundt deg bestående av fysioterapeut, ergoterapeut og sykepleier.
Ved behov er det tilgang til logoped, lege, arbeidsveileder, psykolog, sosionom, ortoped ingeniør og aktivitør. Du får utarbeidet en individuell tilpasset rehabiliteringsplan for oppholdet og det vil bli holdt tverrfaglige målsettings-/evalueringsmøter underveis.
Hvem passer rehabiliteringen for?
Dette rehabiliteringstilbudet passer for deg som har redusert funksjonsnivå og allmenntilstand etter langvarig sykehusopphold eller har gjennomgått alvorlig sykdom. Det kan gjelde følgetilstander etter operasjoner i indre organer og andre komplekse sykdomsbilder.
Mål med rehabiliteringen
Målet er at rehabiliteringen skal styrke den enkeltes funksjon og mulighet for å være mest mulig selvhjulpen i hverdagen. Vi vil fokusere på dine mål og muligheter fremfor begrensninger.
Du får utarbeidet en individuell tilpasset rehabiliteringsplan for oppholdet og det vil bli holdt tverrfaglige målsettings-/evalueringsmøter underveis.
Henvisning og inntak
-
Du kan henvises fra fastelege via RKE eller direkte fra sykehus
Inntaksteamet vurderer henvisningen og du blir satt på venteliste
Du vil motta et innkallingsbrev via Digipost.
Du vil også motta SMS med påminnelse om ankomstdato og tidspkt for oppmøte.
-
Oppstart
Rehabiliteringen starter med at du får tilsendt på SMS noen kartleggingsskjemaer som vi ber deg fylle ut. Denne kartleggingen vil legge grunnlaget for din rehabiliteringsplan med fokus på individuelt målsettingsarbeid og veiledning.
Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team. Teamet består av legespesialist, fysioterapeut, logoped, ergoterapeut og sykepleier.
Veien videre
Før avreise samarbeider vi med deg om en plan for videre målsetting og behandling. Noen trenger videre rehabilitering og vi samarbeider med hjemkommunen og lokalt tjenesteapparat angående oppfølgning.
Ventetid