Rammeavtale med Helse Sør-Øst

Nåværende samarbeidsavtale med HSØ varer frem til 1. januar 2026. Våre rehabiliteringstilbud går som normalt frem til det. Ny anskaffelse for perioden etter dette planlegges gjennomført høsten 2024. Du kan lese mer om dette her: Informasjon om oppsigelse av rammeavtale med HSØ

Fasiliteter

Vi holder til i lyse og fine lokaler i 4. etg. på Trekanten handlesenter i Asker. Både lokaler og inventar er godt tilpasset bevegelseshemmede. Det er heis fra bakkeplan og opp til klinikkens lokaler i 2.etg. Vi har toalett tilpasset rullestolbrukere. 

Treningssenter Friskvern Aktiv

Unicare Friskvern har et eget treningssenter, FriskvernAktiv,  som er åpent for alle, hvor vi blant annet tilbyr over 50 ulike gruppetimer per uke, personlig trening og et godt utstyrt og oppdatert treningsstudio.

Resepsjonen

Resepsjonen er åpen fra 07:45 – 19:00 på hverdager.
Telefontid er mandag til fredag 08:30 – 15:30.
I tillegg har treningssenteret telefontid mandag – torsdag fra 16:00 -19:00 og lørdager fra 09:00-14:00.

Parkering

Det er to timers gratis parkering på Trekanten handlesenter. Ellers kan man benytte kommunens gateparkering.

Hvordan komme seg til Unicare Friskvern?

Offentlig transport

Unicare Friskvern er lokalisert sentralt i Asker sentrum. Det er 5 minutters gange fra tog- og busstasjon. Det er god offentlig kommunikasjon til Asker, samtlige tog stopper her. Asker er også et knutepunkt for busstrafikk.

Egenandeler rehabilitering

Unicare Friskvern benytter egenandeler for poliklinikk på 403,- (ny takst 1. juli 2024). Det betales en egenandel pr. rehabiliteringsperiode og en egenandel pr. individuelle konsultasjon hos lege, fysioterapeut og psykolog. Egenandelen betales med kort i resepsjonen eller via VIPPS. 
Eventuelt frikort må medbringes og vises.