Fasiliteter

Rehabiliteringssenteret ble totalrenovert i 2010 og består i dag av fem moderne bygg som alle er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer. Vi har også tilgang til et naturskjønt og godt opparbeidet nærområde som inkluderer en særlig tilrettelagt fiskeplass, slakk line, idrettspark med sandvolleyball og skotthyllbane, opparbeidede turstier i historisk landskap, lavvo med mer.

Rom

Det er totalt 48 store og moderne rom som er godt utstyrt. Alle rom har eget toalett, dusj og det er mulighet for pårørende å ligge over.

Renhold: Det er ukentlig renhold hos alle som bor hos oss.

Klesvask: Vi har vaskemaskiner og tørketromler i alle oppganger som er tilgjengelig for bruk til de som bor hos oss. Vaskepulver fås kjøpt i resepsjonen.

Måltider

Vi serverer buffet til frokost, lunsj og middag med et sunt og smakfullt utvalg, basert på de norske kostholdsrådene. Frukt og grønnsaker er tilgjengelig utenfor måltidene. Vi tar hensyn til allergier og spesialkost.

Tur i nærområdet

Vi har mange turkart du kan benytte deg av for å finne en tur som passer deg. Minner om at all turer på egenhånd er på eget ansvar.

Resepsjonen

Resepsjonen er åpen mellom 08.30 – 14.00 alle hverdager
Døgnåpen Telefon 738 55 300.