Uke 27

Lunsj: Ertesuppe

Middag: “One Pot” Gnocchi a la Italia

 

Tirsdag

Lunsj: Gresskarsuppe med yoghurt og ristede kjerner

Middag: Fiskeball med kålrabistappe, bacon, erter og potet

 

Onsdag

Lunsj: Asparges suppe

Middag: Karbonader, ertestuing, stekt løk, dampede grønnsaker, båtpoteter og løksaus

 

Torsdag

Lunsj: Løksuppe

Middag: Fiskekaker, råkost, dampet brokkoli, remulade og kokt potet

 

Fredag

Lunsj: Spansk tomatsuppe

Middag: Chilli con Carne, tortilla og rømme. Fullkornsris

 

Lørdag

Middag: Urtebakt laks, blomkålsgrateng, dampet brokkoli, Krydderpotet

 

Søndag

Middag: Skinkestek, rødkål, dampede grønnsaker, kokt potet, sjysaus

Dessert: Ostekake