Timebeskrivelser

Saltimer (turkise timer):

Puls:
Enkle trinn til musikk i sal. Kondisjon, styrke og stabilitet. Variert bruk av bosu, stor ball, step og vekter.

Nakke/skulder/rygg:
En time med kondisjon og styrke/stabilitet, fokus på holdning- og kjernemuskulatur. Forebygger og tar hensyn til rygg-, nakke- og skulderplager. Enkle trinn til musikk. Uten hopp, men kan inneholde lett jogging. Passer også for deg som ønsker generell trening for hele kroppen.

Voksen:
For godt voksne. (20-100 år!) Trening på ditt nivå, til fengende musikk. Kondisjon, styrke, balanse og smidighet. Øvelser som fremmer god funksjon i dagliglivet.

Voksen Basis:
For deg som ønsker en trening som gir deg god tid til
hver øvelse, der du selv velger hvor belastende eller utfordrende treningen skal være. Timen er varsom og hensynsfull mot ledd og muskler. Kondisjon, styrke, kondisjon og bevegelighet. Er du ny, uvant, eldre eller ønsker en restitusjonstime er Voksen Basis timen for deg.

Mixdans:
En time for deg som liker å bevege deg til god musikk! Enkle trinn hvor fokuset er å ha det gøy og få en god treningsøkt. En blanding av ulike dansestiler som latin, swing, hip-hop og disco. Du treninger ikke danseerfaring eller god koordinasjon. Mix dans med styrke har en styrkedel på slutten av timen.

Styrke/kondisjonstreninger (røde timer):

Kondisjon/styrke:
Intervalltrening på kondisjonsapparater og styrketrening. Mesteparten av treningen foregår som sirkeltrening. Fint for alle som ønsker hjelp til å ta i ekstra. Du bør varme opp i forkant.

Styrke:
Styrketrening for hele kroppen. Bruk av stepkasser og vekter, eller bruk av apparater i apparatsalen. Du bør varme opp i forkant.

Styrke Xpress:
En effektiv styrkeøkt der vi bruker ulike treningsmetoder for å belaste de store muskelgruppene og øke din maksimale styrke. Du bør varme opp i forkant.

Crossfit:
Stor variasjon i valg av øvelser som både stiller krav til styrke, kondisjon og utholdenhet. Dette er en tidseffektiv treningsmetode der du utfordrer hele kroppen. Høy intensitet.

Slynge:
Gir deg det lille ekstra! Stabilitet, styrke og kroppsbevissthet. Individuell oppfølging. Du bør varme opp i forkant.

Slynge/styrke:
Variert styrketrening med og uten slynger. Du bør varme opp i forkant.

For Kropp og sjel (hvite timer):

Kropp i balanse:
En rolig time for stressreduksjon, mentalt nærvær, balansert holdning, et avspent bevegelsesmønster og fri pust. Vi bruker øvelser fra Mindfulness, Yoga, Tai Chi og Basal Kroppskjennskap. Godt for kropp og sjel.

Mensendieck:
Målet i mensendieck er at deltakerne klarer å overføre det man lærer og opplever i treningen – til hverdagen. Gjennom aktive øvelser og veiledning erfares hensiktsmessig kroppsbruk og forholdet mellom spenning og avspenning. Treningen øker kroppsbevissthet. Instruktøren er fysioterapeut og tilpasser timen etter deltakerne. Dersom det er øvelser som ikke passer for enkelte, gir fysioterapeuten alternative øvelser. Passer for alle uansett alder eller treningsbakgrunn!

Terapeutisk Yoga /Medi Yoga:
Øvelser for å komme i kontakt med og balansere kropp, sinn og sjel. Timene består av yogastillinger, pusteøvelser, meditasjon og avspenning til beroligende musikk. Fokus på helheten i mennesket. Passer alle uansett alder, kjønn og helse. Kan gi gode helseeffekter.

Medisinsk QiGong: (Biyunmetoden)
En skånsom treningsform med myke og rolige bevegelser som stimulerer og styrker ledd, muskler, sener, nervebaner og sirkulasjon på en naturlig måte. Kan også ha smertedempende effekt. Øvelsene myker opp stive muskler og ledd, gir bedre balanse og koordinasjon, samt øker stabilitet. Fokus på avspenning og oppmerksomhetstrening. Trinn1 har større fokus på indre balanse. Trinn 2 påvirker energinivået i større grad. Kan gi gode helseeffekter.

Sykkeltimer (gule timer):

Sykkel 45:
Sykkeltime med lav intensitet. Du lærer innstilling av sykkel og får instruksjon i teknikker underveis. Begrenset tid i stående stilling. Fint for alle som ønsker å komme i gang!

Sykkel intervall:
Høy intensitet over kortere perioder, etterfulgt av aktive pauser. Effektiv metode for å bedre kondisjonen.

Sykkel Express:
Kort og effektiv intervalltime.

Sykkel styrke:
En effektiv time hvor det veksles mellom trening på sykkel og styrke i sal.

APP-booking av timer

Du kan booke gruppetimer fra telefonen din! Vår app gjør det mulig å booke timer, avbooke timer, stille deg på venteliste for plass og se bookingene dine i kalenderen din.