Uke 39

Mandag

Lunsj: Ertesuppe
Middag: Grønnsaksboller, tomatsaus, bønnesalat med pasta, yoghurt/urte dressing

Tirsdag

Lunsj: Gresskarsuppe med yoghurt med ristede kjerner
Middag: Fiskeball med kålrabistappe, bacon, erter og potet

Onsdag

Lunsj: Asparges suppe
Middag: Stekt kyllingbryst, ovnsbakte grønnsaker, båtpotet, paprikasaus

Torsdag

Lunsj: Oksehalesuppe
Middag: Fiskekaker, råkost, dampet brokkoli, remulade og potet

Fredag

Lunsj: Spansk tomatsuppe
Middag: Chili con carne, tortilla, rømme og fullkornsris

Lørdag


Middag: Urtebaktlaks, blomkålsgrateng, dampet brokkoli, krydderpotet

Søndag

Middag: Kjøtt i mørket med potetmos og rørte tyttebær
Dessert: Rullekake