Ukens meny
Uke 39
Mandag
Lunsj: Ertesuppe
Middag: Grønnsaksboller, tomatsaus, bønnesalat med pasta, yoghurt/urte dressing
Tirsdag
Lunsj: Gresskarsuppe med yoghurt med ristede kjerner
Middag: Fiskeball med kålrabistappe, bacon, erter og potet
Onsdag
Lunsj: Asparges suppe
Middag: Stekt kyllingbryst, ovnsbakte grønnsaker, båtpotet, paprikasaus
Torsdag
Lunsj: Oksehalesuppe
Middag: Fiskekaker, råkost, dampet brokkoli, remulade og potet
Fredag
Lunsj: Spansk tomatsuppe
Middag: Chili con carne, tortilla, rømme og fullkornsris
Lørdag
Middag: Urtebaktlaks, blomkålsgrateng, dampet brokkoli, krydderpotet
Søndag
Middag: Kjøtt i mørket med potetmos og rørte tyttebær
Dessert: Rullekake