«FRISKERE SUNNERE SPREKERE» er kurset for deg som ønsker å spise sunnere og bli mer fysisk aktiv, men synes det er utfordrende å etablere gode rutiner alene. Med «FRISKERE SUNNERE SPREKERE» blir du del av en gjeng, som heier hverandre frem og støtter hverandre på veien. Samtidig får du et faglig og kompetent team rundt deg bestående av både idrettspedagog, psykolog og klinisk ernæringsfysiolog.  

 

Den beste investeringen jeg har gjort for meg selv noen gang! Det å være i en gruppe - og samtidig ha ett så bra faglig og dyktig team i tillegg - er super motiverende. Anbefales på det sterkeste!  

 

Gro 56 år 

 

Ved å delta på "FRISKERE SUNNERE SPREKERE" får du: 

✔️ Felles treningsøkter med veiledning av idrettspedagog 

✔️ Foredrag, individuell- og gruppesamtale med klinisk ernæringsfysiolog 

✔️ Foredrag med psykolog og praktiske verktøy for hvordan endre vaner 

✔️ Individuelt tilpasset plan for både trening og kosthold 

✔️ Fysiske tester og måling av kroppsammensetning

 

 

Vi tilbyr to forskjellige kurs, med ulik varighet og intensitet.  

  • "Friskere Sunnere Sprekere - sammen om å nå målet" går over 12 uker med ukentlig oppfølgning med felles treningsøkter, foredrag om kosthold, trening og endring av vaner og samtaler underveis.  

  • "Friskere Sunnere Sprekere - vaner som varer" går over 21 uker og vi leder deg mot dine mål og vaner som varer over tid med treningsøkter, veiledning og foredrag om kosthold. Oppfølging av teamet både fysisk og digitalt, fordelt på ni møter over 21 uker. 

 

Samholdet er superviktig, det har økt motivasjonen min til å nå måla mine. Fantastisk å bli pusha til å utfordre meg sjøl fysisk.

 

Hva noen små ord kan gjøre: Du skal ikke prøve å løpe litt da… prøv nå! Og jeg som holdt meg fast i mølla når jeg gikk, syntes bare det å slippe taket var skummelt. Og nå løper jeg. Det er såååå gøy! 

 

Det at kurset er over så mange uker er også veldig bra, for livet skjer jo med uhell og sykdom, så om hindringer kommer i veien så kan man allikevel henge med!

 

Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg ble med på denne reisen sammen med dere. 


Anne Gunhild 52år