Vi har også en egen time tilpasset våre seniormedlemmer. Gruppetimene ledes av dyktige instruktører, som jobber hardt for å gi deg en god treningsopplevelse og et skikkelig påfyll av treningsglede.

Alle våre gruppetimer er inkludert i ditt medlemskap. Test ut de forskjellige timene – vi er sikker på at du finner en favoritt!

Online booking av timer

Dansetimer

Dansetimene våre er timer som inneholder mer trinn og trinnkombinasjoner enn våre andre kondisjonstimer i sal. Å danse seg i form er morsomt, og helsefordelene er mange. Målet med timen er å bedre kondisjon, motorikk og balanse. I tillegg er dette skikkelig god hjernetrim!

Les mer

Kondisjon i sal

For å bedre kondisjonen, må du kjenne at pusten går raskere og at musklene jobber. Kondisjonstimer i sal består av enkle trinn som gjør treningen morsom. Gruppetimene ledes av dyktige instruktører som gir deg tilbakemeldinger underveis, og får deg til å yte det lille ekstra.

Med bedre kondisjon, tåler du hverdagens krav bedre!

Les mer

Sykkel

Sykkel er skånsom trening som passer for alle, uavhengig av treningsbakgrunn. Du bestemmer selv belastning og intensitet underveis. Instruktører veileder deg gjennom timen, gir deg tilbakemeldinger og får deg til å yte enda litt til.

Vi bruker sykler fra Technogym. Last ned appen MyWellness for å koble sykkelen til telefonen din, og delta på en digital treningsopplevelse.

Les mer

Styrke

Våre styrketimer skal være et godt alternativ til egentrening i studio. Når du deltar på styrketimer i sal, får du grundig veiledning av våre instruktører. Dersom du i tillegg deltar på forskjellige timer, får du mer variert og motiverende trening. Er du nybeynner vil du få en god innføring til styrketrening samt god treningseffekt ved å delta på styrketreningstimer i sal.

Styrketrening bidrar til et sunnere og bedre liv, og har en rekke helsefordeler. Det anbefales å trene styrke minimum to ganger ukentlig.

Les mer

Senior

Senior er tilpasset deg som er godt voksen. En sterk kropp gir mange helsefordeler, og det er aldri for sent å begynne. Trening virker uansett alder!

Les mer

Yoga og pilatestimer

Gruppetimene i denne kategorien er merket hvite på timeplanen. Hvite timer er en treningsform hvor fokuset er på kroppsbevissthet, styrke, balanse, konsentrasjon og avspenning. Dette er timer med positiv effekt på kropp og sinn. Fantastisk til restitusjon.

Les mer