Søk

Rehabilitering

Unicare Rehabilitering leverer tverrfaglig spesialisert rehabilitering forankret i kunnskapsbasert praksis. Med «Mot til å mestre» som felles mål jobber vi med aktiv rehabilitering.

Du kan fritt velge hvor du vil gjennomføre rehabiliteringen din.

Privat kjøp av rehabilitering

Ønsker du et rehabiliteringsopphold?

Vi tilbyr privat kjøp av rehabilitering, en privat rehabiliteringstjeneste der du får et rehabiliteringsopphold skreddersydd deg og dine behov. Vi har kort ventetid og ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Les mer om tilbudet her

Fritt brukervalg

Alle pasienter som har rett til rehabilitering, kan fritt velge mellom offentlige og private rehabiliteringsinstitusjoner som har avtale med regionale helseforetak. Det vil si at du selv kan velge hvor du vil gjennomføre rehabiliteringen din, og be fastlege eller sykehus om å henvise deg til ønsket rehabiliteringssenter.

Les mer på Regjeringens sider her

FoU

Forskning og utvikling

For å ivareta gode kvalitetsindikatorer på alle nivåer – struktur, prosess og utfall – jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen forskning og utvikling.

Les mer om vårt FoU-arbeid

Bli pasient hos oss

Hvordan motta våre tjenester?

Unicare Rehabilitering

Hvem er vi?

Unicare har lang erfaring med rehabilitering i spesialisthelsetjenesten. Vi har et kompetent, tverrfaglig personell og tilbyr et bredt sammensatt program. Med «Mot til å mestre» som felles mål jobber vi med aktiv rehabilitering etter verdiene engasjert, kompetent og respektfull.

Les mer om Unicare Rehabilitering

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående rehabilitering?