Søk
Ønsker du å jobbe hos oss?

Ledige stillinger

Våre ansatte har høy faglig kompetanse og setter kvalitet i fokus. Er det noe du kan kjenne deg igjen i?

En forutsetning for å nå våre mål er at vi har medarbeidere som trives. Vi jobber derfor mye med å skape et arbeidsmiljø med stor arbeidsglede og høy faglig standard.

Ved å satse på våre ansatte, sikrer vi at våre verdier og holdninger blir etterlevd. Vi har tro på å gi ansvar til de ansatte – de har den beste kunnskapen om kundens behov og ønskemål. Derfor er vi opptatt av å legge til rette for personlig utvikling og vekst hos våre ansatte. Dette er bra for oss i Unicare Omsorg, men også for våre ansatte og måten vi utvikler våre tjenester.

Vi er en bedrift i en spennende vekstfase og et attraktivt sted å utvikle egen kompetanse og ta del i utformingen av bedriften. Sammen beviser vi at vårt kundeløfte – med hjerte for omsorg – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte.

Vi har for tiden følgende ledige stillinger:

Sykepleier med oppstartsbonus

Vi ønsker å høre fra deg som vil gjøre en forskjell i eldreomsorgen! Som sykepleier på Smestadhjemmet vil du få en utfordrende og spennende arbeidshverdag. Du får god mulighet til…
Søknadsfrist: 5. februar 2019

Sykepleier

Ammerudlunden sykehjem ligger i rolige omgivelser med gode kommunikasjonsmuligheter. Fra den 02/04/19 overtar Diakonhjemmet Omsorg driften av sykehjemmet på oppdrag fra Oslo kommune.  Ammerudlunden består av: – 4 enheter –…
Søknadsfrist: 3. februar 2019