Søk

Psykiske helsetjenester

Vi leverer polikliniske og digitale spesialisthelsetjenester for barn og voksne med med psykiske lidelser og/eller utviklingsforstyrrelser. Boligtilbud til mennesker med psykiske lidelser og rusproblemer leveres på vegne av kommuner. I tillegg tilbyr vi digitale psykologtjenester hvor du kan snakke med psykologen når du trenger det.

Boliger for mennesker med psykiske lidelser

På Borger jobber vi aktivt for at mennesker kan leve meningsfulle og tilfredsstillende liv på tross av psykiske helseutfordringer.
Vi har  avtale med 20 kommuner på Østlandet.

Les mer om vårt tilbud her (ekstern lenke)

Poliklinisk utredning og behandling

Unicare Copiero leverer poliklinisk utredning og behandling for barn og voksne med psykiske lidelser og/eller utviklingsforstyrrelser.

Vi har avtale med Helse Midt – Norge og er en del av spesialisthelsetjenestetilbudet innenfor psykisk helse i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Les mer om vårt tilbud her (ekstern lenke)

 

Cope - Digitale psykologtjenester

Hverdagsproblemer kan plutselig oppstå, men ventetiden for å få snakket med psykolog er ofte lang. Med Cope kan du snakke med en psykolog raskt fra mobilen din – enten du er hjemme, på hytta eller i utlandet.

Les mer om vårt tilbud her (ekstern lenke)

FoU

Forskning og utvikling

For å ivareta gode kvalitetsindikatorer på alle nivåer – struktur, prosess og utfall – jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen forskning og utvikling.

Les mer om vårt FoU-arbeid

Bli pasient hos oss

Hvordan motta våre tjenester?

Unicare Rehabilitering

Hvem er vi?

Unicare har lang erfaring med rehabilitering i spesialisthelsetjenesten. Vi har et kompetent, tverrfaglig personell og tilbyr et bredt sammensatt program. Med «Mot til å mestre» som felles mål jobber vi med aktiv rehabilitering etter verdiene engasjert, kompetent og respektfull.

Les mer om Unicare Rehabilitering

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående rehabilitering?