Søk

Heldøgns boliger

Unicare BAB tilbyr heldøgns boliger tilpasset unge og voksne med varierende grad av bistandsbehov. Vi har for tiden ledige plasser i våre boliger.

Våre boliger

(Alle boligene våre disponerer egen bil som kan brukes til turer og utflukter)

Fyrstikkbakken (Hellerud)

Fyrstikkbakken 26, 0667 Oslo

Boligen består av to selvstendige leiligheter, samt to plasser i kollektiv. Boligen ligger i et rolig område med muligheter for varierte aktiviteter sammen med beboerne rett i nærheten.

Avdelingsleder: Ingar Nystrøm
Mail Ingar

Lønneveien (Furuset)

Lønneveien 2B, 1053 Oslo

For personer over 18 år. Boligen består av to selvstendige leiligheter, samt 3 plasser i kollektiv. Beboerne har tilgang til egen stor hage som kan benyttes til varierte aktiviteter i et stille enebolig-område.

Avdelingsleder: Kjersti Fosskaug
Mail Kjersti

Skogveien (Stabekk)

Skogveien 91, 1368 Stabekk

Boligen består av 4 selvstendige leiligheter. Enkelte av leilighetene er tilpasset rullestolbrukere. Fra boligen er det kort vei til sjø, mark og varierte aktivitetstilbud for beboerne.

Avdelingsleder: Charlotte Storm
Mail Sondre

Trasopp

Trasoppterrassen 17, 0672 Oslo

Boligen består av to selvstendige leiligheter og et kollektiv. Boligen er i nærheten av Østmarka i Oslo som byr på gode aktivitets- og turmuligheter.

Avdelingsleder: Mari Berg Sørensen
Mail Mari

Trolldalsveien (Hellerud)

Trolldalsveien 28A, 0672 Oslo

Boligen består av 4 plasser fordelt på to separate kollektiv. Kollektivet i 1. etasje er tilpasset rullestolbrukere. Fine turmuligheter i umiddelbar nærhet og egen hage.

Avdelingsleder: Helena Støle
Mail Helena