Søk

Heldøgns boliger

Unicare Bo & Omsorg tilbyr heldøgns boliger tilpasset unge og voksne med varierende grad av bistandsbehov.

Vårt mål er å til enhver tid tilby høy faglig kvalitet i omsorg uansett alder, forutsetninger og bistandsbehov. Våre verdier «Engasjert, kompetent og respektfull» skal gjenspeiles i jobben vi gjør.

Vi har for tiden ledige plasser i våre boliger.

Våre boliger

(Alle boligene våre disponerer egen bil som kan brukes til turer og utflukter)

Fyrstikkbakken (Hellerud)

Fyrstikkbakken 26, 0667 Oslo

Boligen består av to selvstendige leiligheter, samt to plasser i kollektiv. Boligen ligger i et rolig område med muligheter for varierte aktiviteter sammen med beboerne rett i nærheten.

 

Lønneveien (Furuset)

Lønneveien 2B, 1053 Oslo

For personer over 18 år. Boligen består av to selvstendige leiligheter, samt 3 plasser i kollektiv. Beboerne har tilgang til egen stor hage som kan benyttes til varierte aktiviteter i et stille enebolig-område.

 

Skogveien (Stabekk)

Skogveien 91, 1368 Stabekk

Boligen består av 4 selvstendige leiligheter. Enkelte av leilighetene er tilpasset rullestolbrukere. Fra boligen er det kort vei til sjø, mark og varierte aktivitetstilbud for beboerne.

 

Trasopp

Trasoppterrassen 17, 0672 Oslo

Boligen består av to selvstendige leiligheter og et kollektiv. Boligen er i nærheten av Østmarka i Oslo som byr på gode aktivitets- og turmuligheter.

Trolldalsveien (Hellerud)

Trolldalsveien 28A, 0672 Oslo

Boligen består av 4 plasser fordelt på to separate kollektiv. Kollektivet i 1. etasje er tilpasset rullestolbrukere. Fine turmuligheter i umiddelbar nærhet og egen hage.