Søk

«Sprekere, lettere og gladere» – nytt livsstilskurs hos Unicare Friskvern!

Unicare Friskvern tilbyr i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør, et nytt 12 ukers livsstilskurs. Målet med kurset er: sunn vekt, bedre fysisk form og redusert risiko for sykdom. I dette kurset gir vi deg virkemidlene for å oppnå vektreduksjon gjennom varig livsstilsendring

Oppstart: Vinter 2023

Innhold i kurset:
• Tre gruppeundervisninger med klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør. Tine gir deg praktiske tips til et balansert kosthold som styrker helsen, skjerper hjernen, bedrer humøret og øker overskuddet! Det er mulig å kombinere sunnhet og nytelse – og små endringer i livsstil kan gjøre stor forskjell!
• Individuell treningsveiledning og Tanita kroppsscanning med PT Mads.
• Variert og effektiv gruppetrening med PT en dag i uken i 12 uker. Gruppetrening og veiledning av Mads vil gi deg økt kunnskap og motivasjon for varig fysisk aktivitet!

Kurstider:

• Treningstid: Onsdager kl. 19.00-20.00 med Mads Huse (ukentlig)
• Undervisning med Tine Mejlbo Sundfør onsdag kl. 18:00-19:00: dato kommer

 

Kurset holdes i våre lokaler i Knut Askers vei 20 i Asker sentrum. Det vil være mulighet for å delta på undervisningene gjennom teams ved behov.

Pris:
Medlemmer på Friskvern Aktiv for 3 mnd. kr. 4110,-/delbetaling i resepsjonen kr. 1370,- pr. mnd.
Ikke – medlemmer for 3 mnd. Kr. 5790,-/ delbetaling i resepsjonen kr. 1930, -pr. mnd.
Deltakelse på kurset gir tilgang til alle våre treningstimer og egentrening på Friskvern Aktiv, samt til Aktiv online, vårt digitale treningstilbud, under kursukene.

 

Publisert:
27. juni, 2022