Søk

Oppdatert informasjon om Friskvern Aktiv

Vårt treningssenter er dessverre fortsatt stengt, etter pålegg fra Asker kommune. Vi har ikke noe mer informasjon vedr. dette, enn det vi får opplyst via regjeringens pressekonferanser og Asker kommunes pressemeldinger. Vi vet altså ikke når vi kan åpne igjen. Straks det åpnes, tar vi kontakt med deg!

Men vi har ulike tilbud som kan holde deg aktiv:

  • 40 ulike treningsøkter livestreames deg via video (Teams) Les mer om dette her!
  • PT en – til en – utendørs eller via video! Ta kontakt med Mads eller Martin dersom du er interessert i dette: mads.husehammero@unicare.no   og  martin.husehammero@unicare.no
  • Stavgang-gruppe med fysioterapeut Nina Bloch Hansen starter opp onsdag 27/1 kl. 11.00 på Semsvannet. Timen ligger tilgjengelig i appen vår, Unicare Friskvern. Er du interessert i å være med – gå inn og meld deg på med en gang! Maks 10 deltakere (og minimum 5 for at timen gjennomføres)
  • Når vær og føre tillater det , vil vi gjenoppta utetrening i ballbingen ved Askertun. Vi sender informasjon så fort dette er mulig.
  • Vi tilbyr alle medlemmer tilpasset hjemme-treningsprogram! Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål vedrørende ditt abonnement, ta kontakt med oss på epost: friskvern@unicare.no eller ring oss på telefon         66 75 23 00 (mandag – fredag mellom kl. 08.30 og 15.30).

For de som ikke benytter seg av noen av våre nåværende tilbud, gis det mulighet for å fryse abonnementet.

Vi håper imidlertid at du ønsker å forbli medlem til vi forhåpentligvis snart åpner!

Håper du har det bra og at du klarer å holde deg aktiv!

Publisert:
22. januar, 2021