Søk

Nytt livsstilskurs i samarbeid med Tine Mejlbo Sundfør

For mange av oss har hverdagen og dermed livsstilen endret seg i løpet av tiden med Corona. Samtidig er det viktigere enn noen gang å gjøre en innsats for egen helse!

Unicare Friskvern tilbyr i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør, et nytt 12 ukers livsstilskurs med fokus på kosthold og regelmessig fysisk aktivitet. Målet med kurset er bedre helse og redusert risiko for sykdom.

I dette kurset vil vi også gi deg virkemidlene for å få til en varig livsstilsendring!

Unicare bakkeoppvoer

Tine Mejlbo Sundfør og Unicare Friskvern tilbyr et 12 ukers livsstilskurs med veiledning av legespesialist, klinisk ernæringsfysiolog og PT! Oppstart 13.januar, 7.april og 8.september 2021.

Innhold i kurset

  • Tre gruppeundervisninger med tema kosthold, ved klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør. Tine gir deg praktiske tips til et balansert kosthold som styrker helsen, skjerper hjernen, bedrer humøret og øker overskuddet! Det er mulig å kombinere sunnhet og nytelse – og små endringer kan gjøre stor forskjell!
  • Gruppeundervisning med tema livsstilsendring og helsegevinster, ved legespesialist Michael Thorp. Her lærer du bl.a. mer om hvorfor fysisk aktivitet er avgjørende for god helse.
  • Individuell treningsveiledning og Tanita kroppsscanning med PT Mads Huse.
  • Variert og effektiv gruppetrening med PT hver onsdag i 12 uker. Gruppetrening og veiledning av Mads vil gi deg økt kunnskap og motivasjon for varig fysisk aktivitet!

Kurset går onsdag kveld og varer i 3 mnd./12 uker.

Kurset holdes i våre lokaler i Knut Askers vei 20. Det vil være mulighet for å delta på undervisningene gjennom teams ved behov.

Vi vil sette opp alternative løsninger med trening utendørs, samt digital undervisning, dersom koronasituasjonen tilsier at det er nødvendig.

Treningstid: onsdager kl. 19.00-20.15 (ukentlig)

Undervisningstid: kl. 18.00-19.00 på utvalgte onsdager: (dato kommer)

Pris: Medlemspris: 4100,-.  Ikke medlemspris: kr. 5600,-.

Deltakelse på kurset gir fri tilgang ved vårt treningssenter, Friskvern Aktiv, under kursukene.

Om kursholderne:

Tine Mejlbo Sundfør er klinisk ernæringsfysiolog, ph.d., forsker, forfatter og formidler. Tine har forsket på overvekt, fedme og hjerte- og karsykdom og har sin doktorgrad fra Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Tine har et brennende engasjement for jobben sin og har mange års erfaring fra klinisk arbeid på sykehus og medisinske sentre, fra undervisning på høyskole og universitetsnivå og som leder.

Tine er også kjent som en av landets fremste kostholdseksperter, og for mange er hun mest kjent som ernæringsekspert fra TV-programmer som God Morgen Norge og Matkontrollen på TV2, Forbrukerinspektørene på NRK og tv-serien «Tjukkholmen» og for utallige sitater i dags- og ukepresse.

Foto: Anita Sælø

Michael Thorp er spesialist i Fysikalsk Medisin og Rehabilitering, og har opparbeidet en høy kompetanse og lang erfaring innen livsstilsendring. Her er stress, bedre søvn og kosthold sentrale brikker. Han har en bred bakgrunn fra blant annet allmennpraksis, Sunnaas sykehus, fysikalsk medisinsk avdeling og nevrologisk avdeling på Ullevål.

Mads Huse er PT med bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse fra Høgskolen på Vestlandet. Han har en unik evne til å inspirere og motivere i trening. Mads har over 10 års erfaring innen trening og veiledning for livsstilsendring og varig vektreduksjon. Med Mads blir treningen aldri kjedelig!

Meld deg på her! 

Publisert:
17. desember, 2020