Søk

Info vedrørende medlemskap hos Unicare Friskvern Aktiv fremover

Til alle våre medlemmer! Friskvern Aktiv holder fremdeles stengt i henhold til Regjeringens tiltak for å redusere smitten av Koronaviruset. I april måned valgte vi å sette alle medlemskap i kr 0,- .   I løpet av uke 14, 15 og 16 har vi tilbudt trening via Facebooksiden Friskvern Aktiv Hjemme kostnadsfritt. Her er det nå 306 medlemmer som følger ulike treningstimer. For mange er dette en god hjelp til å holde seg aktiv!

Vi ønsker fortsatt å kunne tilby dette, og i mai måned vil derfor medlemskap i Friskvern Aktiv Hjemme koste kr 179,- . Ulike instruktører vil sende timer både formiddag og kveld mandag til og med fredag. Noen av timene kan kun ses «live», mens andre timer kan du se – og trene flere ganger, når det passer deg.

Dersom du ikke er på Facebook, eller synes det er vanskelig å finne gruppa, ta gjerne kontakt oss, så skal vi hjelpe deg med dette.

Medlemskap i Friskvern Aktiv Hjemme er selvsagt valgfritt. Dersom du ikke ønsker dette tilbudet, kan du fryse medlemskapet ditt frem til vi kan åpne senteret igjen.  Du må da sende en mail til oss. Om vi ikke hører fra deg, vil du automatisk bli trukket kr 179,- for mai måned.

Oppsummert:

  • Medlemskap i mai måned koster kr 179,- . Du har da tilgang til mange ulike treningstimer via vår Facebookgruppe Friskvern Aktiv Hjemme.
  • Dersom du ikke ønsker medlemskap i Friskvern Aktiv Hjemme, kan du fryse medlemskapet ditt. Da må du skrive en mail til oss: friskvern@unicare.no
  • Våre personlige trenere, Mads og Martin, vil fra mandag 20. april tilby PT-grupper med 4 deltagere og PT en – til –en ute. Les mer om dette her!

Vi håper du er frisk og har det bra! Det kan være tøft og vanskelig for mange nå. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe eller trenger råd og veiledning!

Kontaktinfo:

Resepsjonen: friskvern@unicare.no – Telefon 66 75 23 00 (mandag – fredag kl. 0900-1200)

Heidi, Teamleder Friskvern Aktiv: Heidi.fure@unicare.no

Publisert:
16. april, 2020