Søk

Bassenggrupper med instruktør

Nye treningsgrupper starter i uke 34.
  • 17 treningskvelder (bindende påmelding)
    • Tirsdag    kl 16.00 - 17.00
    • Tirsdag    kl 17.00 - 18.00
    • Torsdag   kl 16.00 - 17.00
  • kr 2380,-  ( Steffensrud Aktiv-medlemmer  -15% rabatt)
VELKOMMEN!  

Varmtvanntrening er en effektiv måte å forebygge stivhet i muskler og ledd. Den beroligende varmen og oppdriften av vannet gjør det til et trygt og ideelt miljø også for å lindre smerte og stivhet som allerede har satt seg i kroppen.

Trening i varmt vann øker kroppstemperaturen din, og fører til at blodårene utvider seg og øker blodsirkulasjonen. Øvelser i vann er en skånsom måte å trene ledd og muskler. Du trener bevegelighet, styrke og kondisjon uten å belaste leddene.

Vann støtter leddene for å fremme fri bevegelighet, og kan også fungere som motstand for å bygge muskelstyrke. En ypperlig treningsform for deg med muskel eller leddplager, ryggvondt, nakkevondt og lignende.

– medisinske forhåndsregler:

Rådfør deg med egen lege eller ta kontakt med oss hvis du har lunge- eller hjertesykdom, sirkulasjonsproblemer, høyt eller lavt blodtrykk, diabetes, multippel sklerose, hudirritasjoner eller andre alvorlige sykdommer som gjør at du er usikker på om du kan benytte varmtvannstrening.

Det vil alltid være kvalifiserte fagpersoner som leder våre grupper. Lurer du på noe kan du spørre de.

Treningen vil fokusere på økt bevegelighet, styrke og kondisjon for å øke din evne til å utføre daglige gjøremål i arbeid, hjem og fritid. Det vil være øvelser for ulike deler av kroppen: nakke, skulder, mage/rygg, hofter og knær.

Husk at trening også kan føre til bedre humør, en økt følelse av selvtillit og en følelse av mestring!

Publisert:
12. august, 2019