Søk

Unicare overtar 12 Trinnsklinikken i Bergen

Det er med stor glede vi i dag kan annonsere at 12 Trinnsklinikken i Bergen blir en del av Unicare.

12 Trinnsklinikken driver døgnbehandling av rus og avhengighet på Fanafjellet utenfor Bergen. De er en privat leverandør til det offentlige innenfor tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) via fritt behandlingsvalg, og baserer seg på det anerkjente 12-trinnsprogrammet. Klinikken er en unik kombinasjon av et nytt senter av høy standard og det mest utviklede, målrettede og veldokumenterte programmet for varig hjelp mot avhengighet.

– 12 Trinnsklinikken er et veldig spennende tilskudd til Unicare, og vil ytterligere styrke vårt tilbud til pasienter og brukere. Jeg gleder meg til å starte samarbeidet, uttaler konsernsjef i Unicare, Tom Tidemann.

Anita Sørnes, daglig elder ved 12 trinn tilføyer:
– Det er spennende å bli en del av Unicare, dette åpner for store utviklingsmuligheter og vi ser store fordeler med å bli en del av et større konsern med betydelige ressurser.

Unicare er i dag blant Norges største private helseforetak, med en betydelig virksomhet innenfor rehabilitering, eldreomsorg, boliger, avlastning og bedriftshelse, samt vårdcentraler i Sverige. Unicare har 2.600 ansatte og opererer fra over 40 lokasjoner i Norge og Sverige.

Oppkjøpet av 12 Trinnsklinikken utvider Unicares tilbud med behandling for rus og avhengighet, og gjør det mulig å bygge et sterkere og bredere fagmiljø innen rehabilitering. 12 Trinnsklinikken vil jobbe tett med Unicare Rehabilitering, som består av enhetene Bakke, Helsefortet, Friskvern, Fram, Hokksund, Jeløy, Landaasen og Steffensrud.

På bildet: Anita Sørnes, Tom Tidemann og Jan Erik Risholm

Publisert:
09. januar, 2019