Søk

Coperiosenteret AS blir en del av Unicare

Det er med stor glede vi nå kan ønske Coperiosenteret i Midt-Norge velkommen som en del av Unicare familien, gjeldende fra 1 mai 2022.

 

Coperiosenteret med sin spisskompetanse og sine tjenesteområder passer veldig godt inn i Unicare. Under kjøpsprosessen har vi blitt godt kjent med ledelsen ved Coperiosenteret og opplever de som svært engasjerte personer som brenner for kvalitet og det faglige innholdet i tjenestene de leverer, med et verdigrunnlag som resonnerer godt med Unicare. Det er knapphet på denne type fagligmiljøer av denne størrelsesorden og det vil ta tid å bygge opp et nettverk og stort nok team med et godt faglig innhold innenfor rimelighetens grenser.

 

Vi styrker vår posisjon som leverandør av spesialisthelsetjenester i Midt- Norge

Coperiosenteret har i dag operativ drift sentralt i Trondheim, Stjørdal og Levanger.
Unicare har allerede en betydelig tilstedeværelse i Midt-Norge med våre to rehabiliteringsenheter Unicare på Røros og Unicare Helsefort i Hasselvika. Strategisk vil det være viktig for oss å kunne tilby spesialiserte helsetjenester både poliklinisk og på døgnbasis i fremtiden. Med Coperiosenteret på laget og våre eksisterende rehabiliteringssentre, vil Unicare kunne tilby et bredt tjenestespekter til mange flere i Midt-Norge og derav utvikle våre tjenester sammen.

Digitale psykologtjenester

De senere årene har Coperiosenteret utviklet et digitalt samhandlingsverktøy for bruk i en sømløs og sikker kommunikasjon mellom pasient og behandler, hvor enn du er. I prinsippet vil du igjennom Cope ha din behandler/psykolog i lommen – enten du er hjemme, på hytta eller i utlandet, om du vil.

Bygger videre på etablert kompetanse

Skifte av eier har midlertid ingen praktisk betydning i det daglige. Torben S. Jenssen er daglig leder og alle medarbeidere fortsetter i den faglige eller administrative rollen de har i dag.

«Unicare sin filosofi i oppkjøp er å få med seg den etablerte kompetansen ved at ledelsen og de øvrige ansatte blir med i den videre driften og utviklingen av selskapet. Det er jo dette kompetansehuset Unicare kjøper. Partene vil alltid ha noe å tilføre hverandre – opplevelsen av vinn-vinn skal være en motivator for alle» sier konsernsjef i Unicare Knut Øversjøen.

Om Coperio

Coperiosenteret ble etablert i 2002 av Professor i klinisk pyskologi Tore Charles Stiles og daglig leder er Torben Stiles Jenssen. Selskapet leverer tjenester innenfor rehabilitering og psykiskhelsevern barn-, ung og voksen i spesialisthelsetjenesten på vegne av Helse Midt Norge, psykologtjenester for bedrifts-, forsikring – og privatmarkedet samt bedriftshelsetjenestene, rådgivning og organisasjonsutvikling til bedriftsmarkedet. Coperiosenteret består av rundt 40 medarbeider, omsetter for 34 millioner og har i dag operativ drift sentralt i Trondheim, Stjørdal og Levanger.

 

Relaterte lenker

 

Pressekontakt

Knut Øversjøen
Konsernsjef Unicare
knut.oversjoen@unicare.no
908 60 619

Trine Sjøvold
Konserndirektør forretningsprosesser & prosjekt Unicare
trine.sjovold@unicare.no
934 28 819

Torben Jenssen
Daglig leder Coperiosenteret
torben.jenssen@coperio.no
971 54 914

Vidar Johansen
Utviklings- og markedssjef Unicare
vidar.johansen@unicare.no
977 80 722

Publisert:
09. mai, 2022