Kjøkken

NB! Oversikten gjelder fra mandag 3. til søndag 9. november
 

Mandag

  • Middag: Sei creative og bulgurpilaffer
  • Allergen:  Fisk, melk, hvetemel og egg
 

Tirsdag

  • Middag: Hakk, grønnsaker og poteter
  • Allergen: Hvetemel 
 

Onsdag

  • Middag: Torsk, ertepure og grønnsaker
  • Allergen:  Melk, hvetemel og fisk
 

Torsdag

  • Middag: Jopse (Kjøttsuppe)
  • Allergen: Hvetemel og melk
 

Fredag

  • Middag: Fiskerulade med salat
  • Allergen: Hvetemel, melk, og fisk
 

Lørdag

  • Middag: Svinegryte, salat og ris
  • Allergen middag: Hvetemel og melk 
  • Dessert: Gele med vaniljesaus
  • Allergen dessert: melk og egg
 

Søndag

  • Middag: Lammestek og fløtegratinerte poteter
  • Allergen middag: Hvetemel, melk og egg
  • Dessert: Is med bær
  • Allergen dessert:  Melk og egg