Alarm

armbånd          Smykke

 • Fås som armbånd eller smykke.
 • Brukes under hele oppholdet.
 • Hold inne knappen i 3 sekunder for nødalarm.
 • Fungerer på hele senteret og inntil 100 meter utenfor senteret.
 • Kan brukes under dusjing dersom behov.
 • Skal ikke brukes i basseng, men kan ligge på bassengkanten.
 • Oppbevares på nattbordet dersom den skal plukkes av på rommet, f.eks ved soving eller dusjing.
 • Telefon til resepsjon/team brukes når det ikke er en nødsituasjon.

Avreise

Utsjekk av rommet innen kl 10.00 på avreisedag, nøkkelkort og alarm leveres i resepsjon.

Basseng, treningsrom og gymsal

Rommene er av og til utleid til eksterne grupper på ettermiddag og kveld, ta kontakt med resepsjonen for å finne ledig tid. Det er ikke tillat å være i bassenget alene, man må minst være 2 voksne.

Brannalarm

Ved brannalarm skal alle gå til den store parkeringsplassen nedenfor senteret. Heis skal ikke benyttes. Branndører lukkes automatisk, disse kan skyves til side manuelt for å slippe igjennom. Se oversikt over rømningsveier og nødutganger ved utgangsdøren på rommet ditt.

Hobbyrom

På plan 2 ligger hobbyrommet, hvor man kan drive ulike aktiviteter. Se oppslag om kurs på infotavla, og skriv deg på påmeldingsliste ved deltagelse. Rommet kan også brukes utenom kurskvelder.

Internett

Koble til det trådløse nettverket «unicare-gjest» med passord: gjestgjest

Kopper

Vennligst ta med kopper tilbake til spisesal etter bruk. Når spisesalen er stengt settes kopper på liten tralle utenfor. Kopper som tilhører TV-stue skal vaskes der. Hold TV-stua ryddig.

Levende lys

På grunn av brannfare er det ikke tillatt med levende lys.

Lufting og varme

Du kan øke luftsirkulasjonen på rommet ved å trykke på bryter med timeglassymbol over nøkkelkortholderen. Effekten er 25% mer luft i 10-12 min. Husk stormkrok når vinduet åpnes. Varmen på rommet kan reguleres via termostat på siden av radiatoren. Husk at det tar litt tid før temperaturen endrer seg. Hvis du vil slå av radiatoren, må den settes på "stjerne" (*). OBS! pass på at gardinen ikke dekker til termostathodet.

Nattbord

Nattbordskuffen er låsbar. Nøkkel fås i resepsjonen ved forespørsel, depositum kr 100.

Nøkkelkort

Brukes til å låse opp døra, og også til å låse igjen (ikke smekklås). Sett nøkkelkortet i holderen innenfor døra, da det fungerer som hovedbryter til belysningen. Skyv kortet godt ned i holderen for å unngå at sikringen skal gå.

Miljø  miljø

Vi er miljøsertifisert, hjelp oss med å bidra til et bedre miljø!

 • Vær bevisst ditt vann og strømforbruk. Ikke dusj for lenge og slukk lys når du forlater rom.
 • Sett varmeovn på (*) ved lufting og lukk vinduet når du forlater rommet.
 • Benytt våre kildesorteringsstasjoner for mat-, kartong/papir-, plast- og restavfall. Stasjon for glass og pant er på vaskerommet. Unngå unødvendig matsvinn i forbindelse med måltider.

Måltider

Sjekk dine måltidstider og overhold disse. Spisesalen er stengt mellom middag og kveldsmat og etter kveldsmat. Kaffemaskin med betalingsterminal fins på utsiden av spisesalen.

Parfyme og parfymerte produkter

Av hensyn til våre deltakere med allergi etterstreber vi et parfymefritt miljø. Vennligst ikke benytt parfymerte produkter som etterbarberingsvann, hårspray, roll-on, bodylotion, såpe, sjampo og vaskemiddel/tøymykner etc.

Permisjon og tidlig avreise

Har du behov for å reise hjem skal skjema fylles ut og leveres teamet i god tid, senest dagen før. Skjema får du i resepsjonen. Alarm skal legges igjen på nattbord og nøkkelkort skal leveres i resepsjonen. Reiser du før oppholdets slutt gjelder samme prosedyre, med utfylling av skjema.

Pårørende

Pårørende kan overnatte eller komme på dagsbesøk. Ta kontakt med resepsjonen for booking eller matbestilling. Alle dagsbesøkende må registreres i resepsjonen. Alle overnattingsgjester betaler ved ankomst.

Rabattkort

Som deltaker har du rabatt på en rekke forretninger i sentrum. Rabattkort hentes i resepsjonen. Se informasjonstavle ved gymsal for å se hvilke forretninger vi har avtale med.

Renhold

Det er vask av rom 101-136 onsdag og fredag, rom 201-230 mandag og torsdag og rom 231-244 onsdag og fredag. Håndklær som ligger på gulv vil da bli skiftet. Vi anbefaler å henge opp og bruke håndklær flere ganger. Ekstra håndklær kan hentes i resepsjon. Skitne håndklær kan legges i skittentøykurv på vaskerom. Du får nytt sengetøy midt i oppholdet. Spør om hjelp hvis du ikke kan skifte på senga selv. Vasking av klær gjøres i vaskerom, vaske- og skyllemiddel samt tørkestativ står tilgjengelig.

Røyking

Vi er et røykfritt senter, og det er ikke tillatt å røyke innendørs. Overtredelse av røykebestemmelser innendørs medfører et gebyr for ekstra renhold. Utendørs er det kun tillatt å røyke på oppsatt røykeplass bak senteret. Overtredelse utendørs blir rapportert som brudd på senterets regler.

Telefon

 • Resepsjon:                       45 66 81 00     (operativt hele døgnet)
 • Hjerteteam:                     45 66 81 02     (8.00-15.30)
 • Lungeteam:                     45 66 81 04     (8.00-15.30)
 • Kreftteam:                       45 66 81 06     (8.00-15.30)

 

Scann eller trykk på QR-kodene for å se vår side og følge oss i sosiale media!

QRfacebook 
Facebook   
Unicare Røros
    
QRinsta
Instagram
Unicareroros