Informasjon om hva som skjer på senteret og Røros

Alkohol

Unicare Røros er et rusfritt rehabiliteringssenter, noe som er nedfelt i våre interne rutiner. Under ditt opphold hos oss kan du ikke drikke alkohol eller bruke andre rusmidler på senterets område, og ikke opptre synlig beruset.

Avreise

Utsjekk av rommet må gjøres innen kl. 11.00 på avreisedagen.

Basseng, treningsrom og gymsal 

Rommene er av og til utleid til eksterne grupper på ettermiddag og kveld, ta kontakt med resepsjonen for å finne ledig tid. Går man i bassenget alene må man signere på ansvarserklæring i resepsjonen. Treningsrom  har 16-års aldersgrense.

Brannalarm

Ved brannalarm skal alle gå til den store parkeringsplassen nedenfor senteret. Heis skal ikke benyttes. Branndører lukkes automatisk, disse kan skyves til side manuelt for å slippe igjennom. Se oversikt over rømningsveier og nødutganger ved utgangsdøren på rommet ditt.

Frokost

  • 07.30-08.30 mandag - fredag
  • 09:00-10:00 lørdag - søndag
  • Kaffemaskin med betalingsterminal fins på utsiden av spisesalen.

Internett

Koble til det trådløse nettverket «unicare-gjest» med passord: gjestgjest

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Kopper

Vennligst ta med kopper tilbake til spisesal etter bruk. Når spisesalen er stengt settes kopper på liten tralle utenfor. Kopper som tilhører TV-stue skal vaskes der. Hold TV-stua ryddig.

Lufting og varme

Du kan øke luftsirkulasjonen på rommet ved å trykke på bryter med timeglassymbol over nøkkelkortholderen. Effekten er 25% mer luft i 10-12 min. Husk stormkrok når vinduet åpnes. Varmen på rommet kan reguleres via termostat på siden av radiatoren. Husk at det tar litt tid før temperaturen endrer seg. Hvis du vil slå av radiatoren, må den settes på "stjerne" (*). OBS! pass på at gardinen ikke dekker til termostathodet.

Nøkkelkort

Brukes til å låse opp døra, og også til å låse igjen (ikke smekklås). Sett nøkkelkortet i holderen innenfor døra, da det fungerer som hovedbryter til belysningen. Skyv kortet godt ned i holderen for å unngå at sikringen skal gå.

Miljø

Vi er miljøsertifisert, hjelp oss med å bidra til et bedre miljø!

  • Vær bevisst ditt vann og strømforbruk. Ikke dusj for lenge og slukk lys når du forlater rom.
  • Sett varmeovn på (*) ved lufting og lukk vinduet når du forlater rommet.
  • Benytt våre kildesorteringsstasjoner for mat-, kartong/papir-, plast- og restavfall. Stasjon for glass og pant er på vaskerommet. Unngå unødvendig matsvinn i forbindelse med måltider.

Parfyme og parfymerte produkter

Av hensyn til våre deltakere med allergi etterstreber vi et parfymefritt miljø. Vennligst ikke benytt parfymerte produkter som etterbarberingsvann, hårspray, roll-on, bodylotion, såpe, sjampo og vaskemiddel/tøymykner etc.

Renhold

Som miljøsertifisert bedrift vil ikke rommene rengjøres ved overnatting under fire netter. Håndklær som ligger på gulv vil da bli skiftet. Vi anbefaler å henge opp og bruke håndklær flere ganger. Ekstra håndklær kan hentes i resepsjon. Skitne håndklær kan legges i skittentøykurv på vaskerom.

Røyking

Vi er et røykfritt senter, og det er ikke tillatt å røyke innendørs. Overtredelse av røykebestemmelser innendørs medfører et gebyr for ekstra renhold. Utendørs er det kun tillatt å røyke på oppsatt røykeplass bak senteret. Overtredelse utendørs blir rapportert som brudd på senterets regler.

Telefonnummer

Resespsjonen er operativ hele døgnet, og henvendelser kan gjøres på nummer:

45 66 81 00

 

Scann eller trykk på QR-kodene for å se vår side og følge oss i sosiale media!

QRfacebook 
Facebook   
Unicare Røros
    
QRinsta
Instagram
Unicareroros

 

HÅPER DU FÅR ET FINT OPPHOLD HOS OSS!