Tidspunkt
Tirsdag 16. desember kl 11-13
Tirsdag 16. desember kl 13-15
Onsdag 17. desember kl 11-13
Onsdag 17. desember kl 13-15 (fullbooket)
 

Innhold

Allergener står i parantes og ligger i tabell nederst på siden.

Illustrasjon julelunsj
 
Varm mat
  • Ribbe, pølse og medisterkake. Rødkål, poteter og saus (3-4-7)
  • Saltbakt laks med tilbehør (2)
  
Kald mat  
  • Julepålegg: rull og sylte
  • Kalkun/kylling med waldorfsalat (1-4-7-11)
  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus (1-2-8-11)
  • Lefserull med julepreg (3-7-11)
  • Lefserull med kremet fisk (2-3-4)
  • Julesild (2-4)
  • Røkt laks (2)
  • Spekemat
  • Eggerøre (1)
  • Brokollisalat (1-3-4-7)
  • Friske salater
  • Focaccia, flatbrød og smør (3-4)
      
Dessert   
  • Julekjeks/ julekake (1-3-4)
  • Karamellpudding med krem (1-4)
 
Drikke

Mineralvann til maten mot tillegg på 40 kr pr pers

 

Bestilling/reservasjon

Ta kontakt med resepsjon eller benytt bestillingsskjema under for bestilling:

Telefon   45 66 81 00

 

Forespørsel julelunsj

Du vil få bekreftelse på epost når forespørsel er behandlet!

 

Tilbakemelding catering

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på maten: 

Tilbakemelding catering

 

Allergener
1Egg
2Fisk
3Gluten
4Melk
5Nøtter
6Peanøtter
7Selleri
8Sennep
9Sesamfrø
10Skalldyr
11Soya
12Svoveldioksid/sulfitter
13Bløtdyr
14Lupin