Søk

Hjemmetjenester

På denne siden har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får om våre hjemmetjenester. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med oss.

Hvis du ønsker Unicare som leverandør må du henvende deg til bydelen din og informere om valget.

Les mer om bytte av leverandør her

Ønsker du hjelp eller har du spørsmål? Vi bistår gjerne, og kan hjelpe deg med alt det praktiske rundt valg eller bytte av leverandør. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 02 147.

Åpne på egen side

Vi er opptatt av å gi deg de beste løsningene som passer for deg og dine behov, slik at vi skaper den tryggheten du ønsker i hverdagen. Vi kommer til avtalt tid og du får en fast kontaktperson. Nøkkelen her er å ha god kommunikasjon med deg og dine pårørende slik at vi kan gjøre tilpasninger underveis.

Les mer om oss

Åpne på egen side

Hvis du søker på vegne av noen, må vedkommende ha gitt deg fullmakt. Vi kan hjelpe deg med søknaden.

Åpne på egen side

Du kan kontakte din bydel for å få hjelp til å søke om hjemmesykepleie eller praktisk bistandhjemmehjelp. Hvis en annen søker på vegne av deg, må vedkommende ha fullmakt.

Bydelen din vil kunne gi deg en fullstendig oversikt over leverandører du kan velge mellom – blant annet oss i Unicare.

Hvis du ikke har mottatt tjenester fra oss tidligere kan vi starte hos deg etter første hjemmebesøk.

Trenger du hjelp eller har spørsmål om hvordan man går frem for å søke vedtak? Ta kontakt med oss – så hjelper vi deg.

Åpne på egen side

Det er ingen ekstra kostnader knyttet til å velge oss som leverandør. Det er kostnadsfritt å velge Unicare som leverandør av hjemmesykepleie og for praktisk bistand (hjemmehjelp) betaler du de samme satsene som til kommunen.

Les mer om priser her

Åpne på egen side

Hvis du bor eller midlertidig oppholder deg i kommunen/bydelen har du rett til nødvendig helsehjelp. For å oppfylle dette ansvaret skal kommunen blant annet tilby hjemmehjelp og hjemmesykepleie i hjemmet. Det er ditt behov som avgjør om du vil kunne motta tjenesten.

Her finner du oversikt og kontaktinfo til Oslo kommunes bydeler

Åpne på egen side