Velkommen til NY time torsdag 12. mai: Ashtanga Yoga

Hver torsdag klokken 16:30-17:45 inviterer vi til å delta på kurs i Ashtanga Yoga for nybegynnere.

Dette er et kurs for de som aldri har praktisert Ashtanga Yoga før, eller som ønsker å gå tilbake og fordype sin trening. Vi kommer til å gå gjennom pusteteknikk og første del av «Primary series». Det vil si solhilsener, stående øvelser og etter hvert også noen sittende øvelser, samt avsluttende avslapningsøvelser.

Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogaform. Timen er åpen for alle, men for De av Dere som har fysiske utfordringer er det viktig å vise egen kropp varsomhet og kjenne etter hva Du tåler. Første timen kan oppleves uvant for mange, men etterhvert som du får bedre kontakt med pusten og større kroppsbevissthet vil du oppleve glede gjennom en balansert treningsform som roer sinnet og styrker kroppen. Nettopp derfor bør du gi timene flere enn en sjanse. Aller helst ser vi at du møter opp på alle timene for å få kontinuitet i treningen.

Rett etter Ashtanga Yoga timen vil Helene undervise i Terapeutisk yoga som vanlig. Hun anbefaler elever som deltar på Ashtanga Yoga timene, til også å delta på timene i Terapeutisk Yoga og med dette oppnå dyp avspenning i etterkant av timene.

 

Velkommen!

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

143