Velkommen til ny konsernsjef!

Fra 1. januar får Unicare ny konsernsjef, og vi ønsker Johan Swärd velkommen i ny stilling.

Johan Swärd har jobbet i Unicare nesten hele 2016 og er i dag driftsdirektør i konsernet. Han har tidligere jobbet blant annet som HMS-direktør i Posten.

– Mitt første år i Unicare har vært helt fantastisk og jeg ser frem til fortsettelsen. Det er med stor glede, men også med stor ydmykhet jeg går inn i min nye rolle i konsernet, uttaler Swärd.

Nåværende konsernsjef, Tom Tidemann, blir selv arbeidende styreformann og vil konsentrere seg om å skape nye muligheter for Unicare.

– Jeg har nå jobbet som sjef i Unicare i 8 år, og sett selskapet vokse fra 3 til 2.500 ansatte. Nå er det på tide å overlate roret til ynger krefter, og Johan kjenner selskapet vårt godt. Han er riktig mann til å lede oss videre, og jeg ønsker han lykke til i den nye stillingen, sier Tidemann.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

134