Unicare har erfarne psykologer over hele landet, og er en av de største private aktørene innen psykisk helse i Norge. Vår målsetning er å yte rask og profesjonell bistand – skreddersydd til den enkeltes behov. Vi har ingen ventetid på private timer, og henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Unicare Psykolog tilbyr tjenester både til privatkunder og bedrifter, og vi har erfarne psykologer over hele landet med kontorer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Se oversikten over våre kontorer her.

Vi behandler et bredt spekter av psykiske lidelser, og tilbyr også parterapi. Hva slags hjelp og behandling du kan få avhenger av om du tilhører en ordning via en av våre samarbeidspartnere eller om du på eget initiativ ønsker behandling som privatpasient. Med oss kan du snakke om:

Ønsker du å bestille time, eller har du spørsmål om tjenesten vår? Ring 22 20 32 22 eller send en e-post til psykolog@unicare.no, så vil vi hjelpe deg så fort vi kan.
Her kan du se prisene våre.

Åpningstider telefon:
Mandag kl. 9-12 og 13-15
Tirsdag kl. 9-12 og 14-15
Onsdag kl. 9-12 og 13-15
Torsdag kl. 9-12 og 13-15
Fredag kl. 9-12 og 13-15
Lørdag stengt
Søndag stengt

 

Online timebestilling for nye pasienter

 

Unicare Psykolog leverer tjenester i samarbeid med Helse Sør-Øst og NAV på ordningen Raskere Tilbake. Behandlingstilbudet gis til arbeidstakere, inkludert selvstendige næringsdrivende, som står i fare for å bli sykemeldt eller er sykemeldt grunnet lettere psykisk lidelse eller sammensatt lidelse. Ordningen er altså ment både forebyggende og/eller behandlende. Med lettere psykiske lidelser menes for eksempelvis arbeidstakere som er slitne, triste, deprimerte, engstelige, har vansker med å takle stress og regulere eget tempo, er utbrent, urolige, har tilpasningsforstyrrelser eller reaksjoner på alvorlige hendelser. Målet for behandlingen er at arbeidstakeren skal fullt tilbake i arbeid i eksisterende stilling. Med sammensatte lidelser menes de som i tillegg til lettere psykiske lidelser har somatiske plager i tillegg. Eksempel på dette kan være vonde skuldre eller ryggsmerter i tillegg til depresjon. Les mer om tilbudene våre i menyen til høyre.

 

Kontakt Unicare Psykolog

Har du spørsmål angående vår psykologtjeneste? Fyll ut skjemaet under, eller se "Kontakt oss" i menyen over. NB: Ved akutt behov for psykisk eller fysisk helsehjelp, vennligst kontakt fastlege, lokal legevakt eller ambulanse på tlf 113.

 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

157