For alle henvendelser kan du ringe 22 20 32 22 eller sende en e-post til psykolog@unicare.no, så vil vi hjelpe deg så fort vi kan. Hvordan man går fram for å få behandling hos Unicare Psykolog varierer ut i fra hvilken ordning eller pasientgruppe man tilhører. Vi har nedenfor beskrevet de ulike kategoriene:

Privattime hos psykolog

Du kan ringe 22 20 32 22 eller sende en e-post til psykolog@unicare.no, så vil vi hjelpe deg så fort vi kan. Du kan også klikke her for enkel online timebestilling.

Vi har for privatpasienter ulike timepriser, se oversikt her. For private timer betaler du ikke egenandeler da vi ikke har refusjonsordning med det offentlige for private. Vi gjør oppmerksom på at du belastes timesprisen i sin helhet, og at egenandeler og refusjoner ikke er gjeldende her. For private timer trenger du ingen legehenvisning.

Helseforsikringer

Har du privat helseforsikring via IF, Skandia, Falck eller Sparebank 1 kan du ha rett til inntil 10 behandlingstimer innenfor ett kalenderår. For å få time må du kontakte ditt forsikringsselskap og be om time hos Unicare Psykolog. Du betaler ingen egenandel for behandlingen.