Landaasen Rehabiliteringssenter blir en del av Unicare

Divisjon Rehabilitering vokser ytterligere, og den 5. september har vi gleden av å ønske Landaasen velkommen til Unicare.

Fra september vil dermed divisjonen telle syv rehabiliteringssentere, og i januar 2018 starter vi opp Unicare Helsefort i Rissa kommune. Et større fagmiljø vil komme både pasienter og ansatte til gode, og Unicare gleder seg over det nye tilskuddet.

Bilderesultat for landaasen rehabiliteringssenterLandaasen Rehabiliteringssenter ligger i naturskjønne omgivelser ca. en halvtimes kjøretur vest for Gjøvik, og tilbyr rehabilitering til diagnosegruppene hjerte, tinnitus/Mb. Ménière, kreft, kroniske muskel- og bløtdelssmerter, rygg og benamputerte. Rehabilitering ved Landaasen Rehabiliteringssenter gis som døgntilbud, både som individuelle opphold og som gruppeopphold. Stedet har vært et ettertraktet rekreasjonssted helt siden 1914, først som hotell og fra ca. 1950 som kurbad og rehabiliteringssenter. De gamle bygningene er modernisert, men beholdt i den gamle stilen sammen med interiøret i fellesrommene.

Ved siden av det behandlingstilbudet Landaasen gir, kan de tilby rolige omgivelser, vakker natur og stille skogstier som inspirerer og innbyr til fysisk trening. Det er oppkjørte skiløyper like utenfor døren og man kan låne sykkel, truger eller spark.

Les mer om Landaasen Rehabiliteringssenter på deres hjemmesider her (ekstern link).

På bildet f.v.: Trine Berntsen (direktør Unicare Rehabilitering), Dag Henriksen (daglig leder og eier av Landaasen) og Tom Tidemann (arbeidende styreformann Unicare).

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

160