Dersom du ønsker hjelp utover ditt vedtak, kan Unicare tilby tilleggstjenester du selv betaler for, skreddersydd dine ønsker og behov.

st-hans

Besøksvenn, reisefølge, handlehjelp:
Kanskje du kan tenke deg faste besøk av en hyggelig og kjent person som du kan snakke med, gå på tur sammen med, handle med, le litt med eller bare være sammen med. Våre omsorgspersoner er hjelpsomme, vennlige og oppmerksomme og sørger for at du føler deg trygg og opplever en god dag.

Helsetjenester og sykepleie:
Du har kanskje spesielle behov for sykepleie eller andre helsetjenester som ikke dekkes av det offentlige. Noen kan også ha behov for ekstra oppfølging i en avgrenset periode.

Husarbeid og praktisk hjelp:
Husarbeid kan være en utfordring for mange, og i hverdagen kan det dukke opp praktiske gjøremål som må eller bør utføres. Våre hjelpepersoner er pålitelig, nøye og tar seg god tid til å gjøre en skikkelig jobb på dine vegne.

Avlastning for pårørende:
Unicare kan bistå slik at du som pårørende kan slappe av og vite at omsorgsbehovet blir godt ivaretatt selv om du ikke er tilstede.

 

De ansatte i Unicare har bred kompetanse og lang erfaring innen pleie og omsorg. Sammen finner vi en løsning som gjør hverdagen din tryggere og enklere.

Ønsker du mer informasjon eller avtale tid for et uforpliktende hjemmebesøk? Kontakt oss i dag på telefon 02147, på e-post hjemmetjenester@unicare.no eller benytt kontaktskjemaet under.

 

Kontakt Unicare Hjemmetjenester

Har du spørsmål angående våre hjemmetjenester? Fyll ut skjemaet under, eller se "Kontakt oss" i menyen til høyre.