Vi er her for å gjøre hverdagen din tryggere og enklere.

BHT kontakt

Unicare er godkjent leverandør av praktisk bistand (hjemmehjelp) i Oslo kommune. Du betaler samme egenandel om du benytter din kommune som leverandør av tjenesten eller ønsker å benytte Unicare.

Hvem kan få hjemmehjelp?

Hvis du bor eller midlertidig oppholder deg i kommunen/bydelen har du rett til nødvendig helsehjelp. For å oppfylle dette ansvaret skal kommunen blant annet tilby praktisk bistand i hjemmet. For å søke hjemmetjenester må du eller en av dine nærmeste henvende deg til bestillerkontoret i bydelen du bor i. Dersom du har fått et vedtak fra kommunen/bydelen på hjemmetjenester står du fritt til å velge oss som godkjent leverandør til å utføre tjenesten.

 Slik bytter du leverandør:

Dersom du bor i Oslo kommune:

  • Kontakt bestillerkontoret i bydelen du bor i.
  • Skriftlig: Skriv ut og fyll ut dette skjemaet. Skjemaet sendes inn til ditt bydelskontor, en oversikt over kontaktinfo til alle bydelene i Oslo finner du her.
  • Telefon: Du kan ta kontakt med Oslo kommune på telefonnummer 21 80 21 80 og informere om ditt ønske om å bytte leverandør til Unicare. De hjelper deg videre i prosessen.

Unicare hjelper deg også gjerne med det praktiske rundt valg/bytte av leverandør, ta kontakt med oss på telefon 48 88 04 03, på e-post hjemmetjenester@unicare.no eller benytt deg av kontaktskjemaet lenger ned.

Ønsker du mer informasjon eller avtale tid for et uforpliktende hjemmebesøk?
Bestill et hjemmebesøk her eller ring oss i dag på telefon 02147.

Velkommen til Unicare!

 

Kontakt Unicare Hjemmetjenester

Har du spørsmål angående våre hjemmetjenester? Fyll ut skjemaet under, eller se "Kontakt oss" i menyen til høyre.