Vi er her for å gjøre hverdagen din tryggere og enklere.

Unicare Hjemmetjenester er godkjent leverandør av hjemmesykepleie i Oslo, og utfører oppdrag etter vedtak på vegne av kommunen. Hjemmesykepleie er gratis for deg som bruker dersom du har fått et vedtak på dette.

 Hvem kan få hjemmesykepleie?

Hvis du bor eller midlertidig oppholder deg i kommunen/bydelen har du rett til nødvendig helsehjelp. For å søke hjemmetjenester må du eller en av dine nærmeste henvende deg til bestillerkontoret i bydelen du bor i. Dersom du har fått et vedtak fra kommunen/bydelen på hjemmesykepleie står du fritt til å velge oss som godkjent leverandør til å utføre tjenesten.

 Ønsker du å velge Unicare som leverandør av hjemmesykepleie?

Dersom du ønsker å velge Unicare tar det 10 dager fra du sier opp til vi er leverandør. Dersom du ikke har mottatt tjenester tidligere kan vi starte hos deg fra første besøk du mottar tjenesten.

Slik bytter du leverandør:

Dersom du bor i Oslo kommune:

  • Kontakt bestillerkontoret i bydelen du bor i.
  • Skriftlig: Skriv ut og fyll ut dette skjemaet. Skjemaet sendes inn til ditt bydelskontor, en oversikt over kontaktinfo til alle bydelene i Oslo finner du her.
  • Telefon: Du kan ta kontakt med Oslo kommune på telefonnummer 21 80 21 80 og informere om ditt ønske om å bytte leverandør til Unicare. De hjelper deg videre i prosessen.

Unicare hjelper deg også gjerne med det praktiske rundt valg/bytte av leverandør, ta kontakt på telefon 02147, på e-post hjemmetjenester@unicare.no eller benytt deg av kontaktskjemaet lenger ned.

Ønsker du mer informasjon eller avtale tid for et uforpliktende hjemmebesøk?
Bestill et hjemmebesøk her eller ring oss i dag på telefon 02147.

Velkommen til Unicare!

 

Kontakt Unicare Hjemmetjenester

Har du spørsmål angående våre hjemmetjenester? Fyll ut skjemaet under, eller se "Kontakt oss" i menyen til høyre.