Treningssenter

Ønsker du å komme i bedre form?

Friskvernklinikken tilbyr trening for alle, uansett alder og nivå. Her kan du trene i et ujålete miljø preget av spesialkompetanse innen trening, idrett og helse. Du kan velge mellom individuell trening med veiledning og gruppetrening. Alle gruppene ledes av fysioterapeut eller treningspedagog. Vi har konkurransedyktige priser på alle tjenester, og tilbyr også en rekke gruppetimer.

 

Booking av timer

Ønsker du å sikre deg plass på favoritt-timen din?

Online booking av gruppetimer

Nå kan du også booke gruppetimer fra telefonen din! Vår app gjør det mulig å booke timer, avbooke timer, stille deg på venteliste for plass og se bookingene dine i kalenderen din.

Last ned til iPhone

Last ned til Android

Retningslinjer booking

Treningsveiledning

Få større utbytte av treningen din ved å benytte deg av treningsveiledning! Som medlem får du 2 gratis veiledninger i halvåret, der en fysioterapeut eller treningspedagog kan hjelpe deg å nå dine treningsmål. Ta kontakt med unicare@friskvern.no for mer informasjon og timebestilling.

Personlig trener

Om du er nybegynner eller erfaren – en personlig trener vil kunne hjelpe deg med å heve nivået på treningen og skape motivasjon.

En PT-time innebærer at PT er med deg under hele treningsøkten. Tilbudet innebærer hjelp med alt fra planlegging til gjennomføring av øktene. En PT-time varer i 60 min. Vi tilbyr også PT-tid i 30 minutter for kunder som ønsker å lære å bruke treningstiden mer effektivt.

En PT tar utgangspunkt i din treningsbakgrunn og ditt nivå, før en strategi for å nå målene dine legges. En PT gjennomfører regelmessig testing og vurdering av treningsarbeidet for å sikre tilfredsstillende måloppnåelse. Dette gir treningsglede, motivasjon og økt treningseffekt!