Bakke blir en del av Unicare

Divisjon Rehabilitering utvides ytterligere, og fra høsten av blir Bakke senter for mestring og rehabilitering en del av Unicare.

– Divisjon Rehabilitering vil dermed totalt bestå av seks rehabiliteringssentere fra høsten av; Fram, Friskvernklinikken, Hokksund, Jeløy, Steffensrud og Bakke. Vi ønsker Bakke hjertelig velkommen, uttaler Johan Swärd, konsernsjef i Unicare.

Han understreker at Unicare kjøper Bakke for å drive videre og fortsette satsingen her.

– Bakke har et godt ord på seg både innad i bransjen og blant pasientene, noe vi er opptatt av å bevare.

Bakke er en del av spesialisthelsetjenesten og har avtale med Helse Sør-Øst. Her tilbys rehabilitering for pasientgrupper med brudd- og slitasjeskader i skjelett, amputasjon, hjerneslag og pasienter med komplekst sykdomsbilde med behov for rehabilitering. Bakke har 63 beboerrom og tilbyr både basseng og badstue som del av rehabiliteringen.

Bakke fyller hele 70 år til neste år, og startet i 1948 som et feriehjem for hjemvendte misjonærer etter krigen. Da het senteret Bakke Feriehjem. Senteret ligger idyllisk til innerst i Iddefjorden i Halden, og man kan se helt til Sverige i vest. Med et vakkert opparbeidet parkanlegg kan alle kan ta seg frem både til fots og med rullestol, og nærområdet brukes aktivt i rehabiliteringen.

Les mer om Bakke på deres hjemmesider her.

– Vi blir nå en del av et meget godt fagmiljø. I framtida tror jeg det er viktig for Bakke at vi er med i et større fellesskap, ikke minst når det gjelder kontraktsforhandlinger med Helse Sør Øst og andre potensielle oppdragsgivere, sier Halvard Bakke Johnsen, daglig leder ved Bakke, til Halden Arbeiderblad.

Du kan lese hele saken her (krever abonnement).

Foto: Steinar Omar Østli/Halden Arbeiderblad

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

134