I forbindelse med Verdens Aktivitetsdag 10. mai 2017 ønsker Unicare i år å sette fokus på de små grep i hverdagen, som gjør en forskjell for dine medarbeidere. Fysisk aktivitet i arbeidslivet har stor påvirkning på dine medarbeideres helse og humør.

Vær med oss å markere dagen ved å legge fokus på fysisk aktivitet med arbeidsplassen som arena. Vi hjelper dere med et spesialtilpasset opplegg for å møte medarbeiderne der de er, uansett form og nivå.

Unicare Helse tilbyr dere:

  • Markering av dagen med stand
  • En «aktivenergipause» ledet av Unicare fysioterapeut (fysioterapeut er tilgjengelig for spørsmål og individuell veiledning etter pausen)
  • Utlevering av infokort
  • Generelle anbefalinger for fysisk aktivitet
  • Spesialtilpasset treningsprogram for din målgruppe (gruppenivå)

Som arbeidsgiver har du nå mulighet til å skape en plattform for et godt og langtidsfriskt arbeidsliv, gjennom å tenke forebyggelse og tilrettelegging for at dine medarbeidere skal leve et aktivt og sunt liv. I siste ende vil det bidra til økt engasjement, arbeidskraft, produktivitet og lønnsomhet. Som en bonus skapes positivitet og langtidsfriske medarbeidere som gleder seg til å gå på jobb!

Målet for dagen er å inspirere dine medarbeidere til fysisk aktivitet. Dette er et dokumentert virkemiddel i forebygging av helseplager og sykdom.

Ta kontakt med fysioterapeut og HMS-rådgiver Erica Henriksen for et uforpliktende tilbud slik at vi kan skreddersy en kampanje for nettopp din bedrift!

Tlf: 23 29 21 00
E-post: erica.henriksen@unicare.no